Водій «Москвича» виїхав на зустрічну смугу, загинуло двоє осіб

30 БЕРЕЗНЯ 2021 08:09

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, у якій загинуло двоє осіб. Смертельна автопригода сталася у Святошинському районі столиці, інформує TrueUA з посиланням на поліцію Києва.

Повідомляється, що у результаті автопригоди водій та пасажир легковика загинули на місці, а іншого постраждалого доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

«Сьогодні близько 16.00 години до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими на Новоірпінській трасі за участі легковика та мікроавтобусу. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група столичного главку з розслідування ДТП, патрульні поліцейські, медики та рятувальники», – повідомляє поліція.

Також зазначається, що попередньо встановлено, водій автомобіля «Москвич» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Рено Мастер». В результаті автопригоди загинули водій та пасажир легковика. Ще одного пасажира «Москвича» рятувальники деблокували за допомогою спеціальних інструментів та передали лікарям. Водій мікроавтобусу отримав тілесні ушкодження.

Події, 30.03.2021 08:09