Вуді Аллен подав позов на $ 68 млн проти Amazon

08 ЛЮТОГО 2019 12:08

Відомий режисер подав позов проти Amazon Studios, вимагаючи виплати 68 мільйонів доларів за відмову від прокату його фільму, права на які студія придбала в минулому році. Компанія Amazon пояснює розірвання домовленостей новою хвилею звинувачень режисера в сексуальних домаганнях по відношенню до дочки.

До покупки прав на останню стрічку «Дощовий день в Нью-Йорку» американського кінодіяча Amazon Studios уклала контракт на зйомку ще трьох картин, але в підсумку розірвала і цей договір.

«Amazon намагався виправдати свої дії, посилаючись на необґрунтоване звинувачення 25-річної давності проти пана Аллена, але воно вже було добре відомо компанії» - стверджується в позові, текст якого наводить MSN.

Представник Amazon стверджував лише про невигідність угоди, у зв'язку з «новими звинуваченнями в бік пана Аллена». Однак, за підсумком перевірки 1993 року щодо режисера кримінальної справи порушено не було.

Вуді Аллен - один з найвпливовіших голлівудських режисерів, володар чотирьох Оскарів і безлічі інших нагород. Найбільш його відомі роботи, картини «Енні Холл», «Світське життя», «Північ у Парижі».

Суспільство, 08.02.2019 12:08