Юрій Луценко: один з народних депутатів ймовірно ухилився від сплати податків

22 ЛИПНЯ 2017 09:54

Генеральний прокурор заявив, що один з народних депутатів ймовірно ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це під час прес-конференції після наради з прокурорами областей у місті Дніпро повідомив Юрій Луценко, інформує TrueUA.

«Ми маємо інформацію Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, що за результатами позапланової перевірки у Олександра Вілкула є ознаки несплати податків в особливо великих розмірах. На цей момент ми маємо провести ще декілька дій разом з фіскальною службою, а також ряд експертиз до можливого пред'явлення підозри», - сказав Юрій Луценко.

Водночас, Генеральний прокурор нагадав, що «згідно чинного законодавства, особа, яка підозрюється в несплаті податків, може сплатити їх в повному обсязі і на цьому кримінальне провадження може бути закритим».

Відповідаючи на запитання журналістів про перспективи цієї справи, Юрій Луценко наголосив, що все відбуватиметься згідно чинного законодавства. «В разі, якщо ми підійдемо до цього впритул, як ви розумієте, я змушений буду отримати погодження Верховної Ради», - зазначив він.

Політика, 22.07.2017 09:54