Фото: соцмережі

З Білорусі в Україну прямує ешелон техніки РФ: на який напрямок ворог кидає озброєння

Російська Федерація перекидає ешелон із технікою із Білорусі в Україну. Рашисти везуть зброю на тимчасово окуповану Луганщину.

Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн".

За даними джерела, у понеділок, 15 травня, зі станції Полонка (Брестська область) у напрямку Барановичів висунувся ешелон з технікою ЗС Російської Федерації. Загалом в ешелоні налічувалось близько 40 одиниць техніки — помічені танки, а також чотири пасажирські вагони та один вантажний.

Зазначається, що формування цього ешелону відбувалося ще вранці 13 травня у Полонці. Тоді біля шляхів помітили не менше 20 одиниць бронетехніки (танків/БМП). На техніці було помічено прапор РФ.

"Беларускі Гаюн" наголошує, що ешелон із військовими та технікою прямує на станцію Гуково (Ростовська область, РФ), яка знаходиться за 4,2 км від окупованої Луганської області.

Фото: "Беларускі Гаюн"

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін може вдатися до використання хімічної та біологічної зброї в Україні. Велика Британія дуже насторожено ставиться до таких сценаріїв.

Також повідомлялось, що Німеччина відправить Україні додаткові системи протиповітряної оборони IRIS-T. Уряд вже почав працювати над черговим пакетом військової допомоги для нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.05.2023 22:31