Фото: Офіс генпрокурора

Закликав приєднати Україну до РФ або Чечні: працівник "Антонова" отримав підозру (фото)

Правоохоронці повідомили про підозру співробітнику державного підприємства "Антонов". Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора. 

За даними слідства, підозрюваний через власний акаунт у забороненій в Україні соцмережі "Вконтакте" поширював дописи із публічними закликами до зміни меж території України. Він підтримував ідею про ліквідацію України, як незалежної держави, і приєднання її до РФ або Чеченської Республіки.

Також він створював дописи, у яких захоплення Гостомеля подавав як історичне досягнення країни-агресора. У своїх публікаціях чоловік постійно закликав до територіальних змін в Україні.


Фото: Офіс генпрокурора

"За результатами проведених обшуків за місцем роботи та проживання чоловіка правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони", — повідомили в ОГП.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань на Донеччині завершили досудове розслідування стосовно дев'ятьох колишніх правоохоронців з Луганської та Донецької областей, які працюють на ворога, ще 21 особі повідомлено про підозру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.04.2023 17:21