Фото: Офіс президента

Зеленський зустрівся зі звільненим з російського полону Наріманом Джелялом

У суботу, 29 червня, президент Володимир Зеленський зустрівся із заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріманом Джелялом, якого напередодні вдалося звільнити з російського полону.

Про це повідомив Офіс президента.

Під час зустрічі очільник держави розповів Джелялу, що стежив за його долею у неволі та весь цей час підтримував контакт із родиною.

"Листи ваші отримував, читав. Я дуже радий, що ви повернулися. Знаю, що майже ніхто не вірив, але я дуже радий, що нам вдалося", — сказав Зеленський.

Своєю чергою, Наріман Джелял розповів гаранту про умови перебування в полоні та поділився своїми найближчими планами.

"Я дякую вам за таку щиру особисту участь у моїй долі та взагалі долі військовополонених — що повертаєте. Це велика справа. І те, що це відбувається, — наші хлопці, дівчата про це знають, а рідні бачать. Для них це велика надія, і вона надихає триматися там. А там потрібні сили для того, щоб триматися", — зазначив заступник голови Меджлісу.

Крім того, Зеленський і Наріман Джелял також обговорили ситуацію в тимчасово окупованому Криму, зокрема з політичними переслідуваннями.

Нагадаємо, 28 червня Україна повернула додому з російського полону ще десятьох людей. Серед них — заступник голови Меджлісу та священники Української греко-католицької церкви.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.06.2024 17:40