Фото: соцмережі

З'їв цілий пакет наркотиків: у московському аеропорту помер росіянин

У московському аеропорту "Шереметьєво" пасажир злякався особистого огляду та проковтнув цілий пакетик із наркотиками. У результаті він помер просто на очах у співробітників аеропорту.

Про це пише російський Telegram-канал.

Повідомляється, що 40-річний Дмитро мав вилетіти до Стамбула, але його зупинили на огляді. Співробітники помітили в чоловіка зайвий багаж, тому вирішили ретельніше його вивчити.

"І мали рацію: у Дмитра при собі виявився підозрілий зиплок, ймовірно, з кокаїном. Однак пасажир уже був готовий до такого повороту подій — він скористався планом Б і швидко проковтнув весь зиплок. Ось тільки про наслідки Дмитро, зважаючи на все, не подумав", — пишуть у соцмережі.

Після приймання ударної кількості порошку чоловік знепритомнів. Лікарі намагалися його реанімувати, однак він помер у зоні митного контролю.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який пропонував їм марихуану. Порушника затримали на проспекті Шухевича.

Раніше поліція Київщини викрила масштабний міжрегіональний канал збуту психотропів та наркотичних речовин. Його організував 40-річний уродженець Росії, а нині житель Києва.

Також на Хмельниччині чоловік отримав три роки обмеження волі. Він передав в'язню наркотики у налиснику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.06.2023 17:39