Наслідки обстрілу села Подоли. Джерело: Telegram Олега Синєгубова

З-під завалів житлового будинку на Харківщині врятували 83-річну жінку

Минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. У селі Подоли влучили у житлові будинки. З-під завалів одного з них вдалося врятувати 83-річну жінку.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Учора близько 20:00 внаслідок обстрілу села Подоли Куп'янського району зруйновано приватний житловий будинок, ще три будинки пошкоджено. Зазнала поранення жінка 83 років, її госпіталізували. Стан — середньої важкості", — розповів він.

Голова Харківської обласної військової адміністрації також схарактеризував ситуацію в інших населених пунктах регіону. Зокрема, в селі Огірцеве Чугуївського району обстрілами пошкоджено житловий будинок, сталася пожежа.

Крім того, під вогнем окупантів перебували Охримівка, Кругле, Бударки Чугуївського району та Першотравневе, Кіндрашівка, Іванівка, Кислівка, Піщане, Берестове Куп'янського району.

"Близько 16:50 в полі біля села Яремівка Ізюмського району на протипіхотній міні типу "Пелюстка" підірвався 57-річний чоловік. Загинув на місці", — зазначив Синєгубов.

За його словами, триває розмінування. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 12 гектарів території та знешкодили 301 вибухонебезпечний предмет.

"На Куп’янському напрямку тривають активні бої. За добу Збройні сили України відбили 13 атак ворога в районах Синьківки, Петропавлівки й Іванівка. Ворог успіху не має, зазнає втрат", — підсумував Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що в середу, 25 жовтня, внаслідок удару по селу Подоли Куп'янського району Харківської області пошкоджений приватний будинок і автомобілі. Загинули два цивільні чоловіки — 50 та 57 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2023 10:25