Військовий злочинець, полковник Андрій Кондрашкін / Фото: Telegram-канал Анатолія Штефана ("Штирлиц")

ЗСУ ліквідували командира елітної військової частини РФ

Збройні сили України ліквідували полковника Андрія Кондрашкіна — командира однієї із найелітніших військових частин Росії 31-ї ОДШБр зс РФ. Рашисти із 31-ї ОДШБр зс РФ брали участь у захопленні Криму та окупації Донбасу ще 2014 року. Також вони воюють проти України й зараз у найгарячіших точках. 

Про це повідомляє InformNapalm. 2022 року загарбники із цієї бригади намагались окупувати Київщину. Ймовірно вони стояли у населених пунктах Катюжанка, Димер, Бородянка, Гостомель, Буча, Ірпінь. 

Український журналіст Юрій Бутусов зазначив, що 31-а ОДШБр зс РФ воювала на найгарячіших точках війни. Останнім часом вона брала участь у боях за село Андріївку, що під Бахмутом. 

"Конкретно Кондрашкін виконував завдання відбити атаки 3-ї штурмової бригади й доданих їй частин на південь від села Андріївка, щоби не допустити охоплення залишків 72-ї мотострілецької бригади, які наші воїни добивали в самому селі. Однак Кондрашкін не зміг виконати завдання, низку опорних пунктів 31-ї десантно-штурмової бригади було повністю знищено, і зокрема через сектор оборони Кондрашкіна українські штурмовики зайшли в село. Обставини як саме під час цих боїв знищили Кондрашкіна поки що не відомі",  — зазначив він. 

За словами Бутусова, ймовірно, військовий злочинець загинув під час ударів ЗСУ по російському тилу.

Нагадаємо, днями на фронті в Україні ліквідували командира 247-го десантно-штурмового полку армії Росії Василя Попова. Це вже другий командир даного полку, якого було вбито за час повномасштабного вторгнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2023 03:20