Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ розширили контроль над позиціями на Херсонщині, — ISW

Збройні сили України зберегли свої позиції на східному (лівому) березі Херсонської області та розширили контроль над своїми позиціями на північ від Підстепного.

Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, українські сили все ще утримують позиції в одній частині Кринок, попри спроби Росії відтіснити їх зі східного берега річки Дніпро. Водночас російський військових блогер повідомив, що  українські війська проводять періодичні локальні атаки обмеженими силами поблизу Копані, Роботиного, Вербового та Новопрокопівки.

Крім того, позиційні бої тривають поблизу Вербового, але ЗСУ намагаються порушити російські системи оборони в цьому районі.

Також, за словами одного з військкорів РФ, українські бійці розширили контроль над своїми позиціями на північ від Підстепного (17 км на схід від Херсона).

Нагадаємо, Україна може змінити свою стратегію війни із Російською Федерацією, щоб швидше просуватися вперед, звільняючи окуповані території. Українські військові розробляють нові стратегії. За словами президента України Володимира Зеленського, українське командування працює над операціями, які дозволять завдавати несподіваних ударів по РФ. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.11.2023 07:05