Huawei анонсувала розумні окуляри в партнерстві з Gentle Monster

27 БЕРЕЗНЯ 2019 12:08

Huawei запускає новітні окуляри в партнерстві з Gentle Monster, корейським брендом сонячних і оптичних окулярів. Буде не одна модель, а ціла колекція окулярів з вбудованою електронікою.

Huawei позиціонує ці окуляри як свого роду заміну навушників - це пристрій дозволить вам говорити по телефону, не вкладаючи нічого в вуха. На пристрої немає кнопки, але ви зможете постукати по дужки окулярів, щоб прийняти дзвінок, наприклад.

Антена, зарядний модуль, подвійний мікрофон, чіпсет, динамік і акумулятор - все це вбудовано в оправу. Є два мікрофони з технологією формування променів, які зможуть зрозуміти, що ви говорите, навіть якщо пристрій буде сидіти у вас на переніссі, повідомляє The Verge.

Прямо над вашими вухами розташовані стерео динаміки. Компанія хоче, щоб ви чули звук, не заважаючи сусідам. 

Що примітно, на пристрої немає камери. Huawei хоче уникнути будь-яких суперечок про конфіденційність, повністю прибираючи камеру.

Окуляри поставляються в шкіряному футлярі з портом USB-C знизу. Також вони оснащені бездротовою зарядкою. Huawei натякнула на окуляри на прес-конференції P30 в Парижі, проте до липня 2019 роки навряд чи хто-небудь зможе їх замовити або отримати.

Технології, 27.03.2019 12:08