Фото: соцмережі

Коли у Києві планують відновити рух під Дегтярівським мостом: відповідь КМДА

У Києві будівельники змонтували 28 балок прогонової будови Дегтярівського шляхопроводу. Рух транспорту підмостовим простором планується відновити 31 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Триває реконструкція розвʼязки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. Цими вихідними підрядна організація здійснила монтаж 28 балок прогонової будови шляхопроводу", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 30 жовтня, мостовики монтували плити незйомної опалубки. Це дасть можливість улаштувати монолітну плиту на шляхопроводі.

У КМДА нагадали, що усунення наслідків надзвичайної ситуації, що відбулася на шляхопроводі 30 вересня, здійснювалося коштом підрядної організації.

"Збитків міський бюджет не зазнав, вартість реконструкції не збільшилася", — наголосили у прес-службі.

Що відомо про обвал Дегтярівського мосту

30 вересня у Києві на проїжджу частину обвалилися кілька прольотів Дегтярівського мосту. Рух автомобілів було перекрито. У КМДА наголосили, що відповідальність за інцидент несе підрядник.

З червня на мосту проводили ремонтні роботи, їх планували завершити до 30 листопада. На це виділили близько одного мільярда гривень.

Нагадаємо, 2 жовтня Київська міська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом обвалення конструкцій Дегтярівського шляхопроводу в столиці під час проведення робіт із його реконструкції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 19:50