Sony купує ремейк king Bluepoint Games для створення оригінальних ігор для PlayStation

01 ЖОВТНЯ 2021 10:07

Bluepoint Games, відома своїми стерлінговими ремейками класичних назв PlayStation, тепер є офіційною власною студією Sony Interactive Entertainment. Студія отримає свободу та фінансування для роботи над оригінальними іграми, заявив президент Bluepoint Марко Труш.

Про це пише The Washington Post, повідомляє TrueUA.

 "Це, нарешті, дає нам можливість працювати над оригінальним контентом, що ми зараз і робимо", - сказав Труш. "Немає іншої сторони, з якою ми б хотіли співпрацювати. Sony є і завжди буде ідеальним партнером".

Придбана за невизначену суму, техаська компанія Bluepoint Games із близько 70 співробітниками вже 15 років створює ігри для платформи PlayStation. Останнє придбання Sony слідує останнім тенденціям компанії купувати студії, які вже працювали з PlayStation.

Останнім часом Bluepoint Games відома своїм ремейком "Demon's Souls" - грою для запуску для PlayStation 5, яка, за словами Sony, з листопадового випуску продала 1,4 мільйона копій. Найвідомішим попереднім проектом студії став її ремейк класики PlayStation 2 "Тінь Колоса". Інші ремейки включають Uncharted: колекція Натана Дрейка, Gravity Rush Remastered, Metal Gear Solid HD Collection та Колекція God of War , - все це ремейки класики, спочатку випущені на консолях PlayStation.

"Наша фундаментальна філософія полягає в тому, що всі ми любимо грати, і ми вирішуємо працювати над проектами, які нам подобаються", - сказав Труш.

Технології, 01.10.2021 10:07