Фото: проросійські Telegram-канали

В окупованому Донецьку "бавовна": чорний дим здійнявся над містом (відео)

У вівторок, 25 липня, в тимчасово окупованому Донецьку лунають вибухи. У проросійських пабліках повідомляють, що "снаряди прилітають одні за одними", а над містом здіймається чорний дим.

Відео публікують у місцевих Telegram-каналах.

За інформацією місцевих мешканців, дим видніється у центрі Донецька. 

Нагадаємо, у вівторок, 25 липня, у тимчасово окупованій Каховці на Херсонської області пролунала серія вибухів. Загалом їх було близько 30. Ймовірно, в окупантів є втрати.

А 24 липня уночі гучні вибухи лунали у різних районах Москви. Мер російської столиці Сергій Собянін заявив, що місто атакували декілька безпілотників. У ЗМІ зауважують, що уламки безпілотника виявлені на Комсомольському проспекті в Москві. Крім того, в одній із будівель повилітали вікна, проїжджа частина перекрита співробітниками поліції. Відомо, що будинок, у якому повилітали вікна, розташований поряд із будівлею Міноборони РФ. 

Водночас у Росії після чергової атаки дронів почали погрожувати, заявивши, що Москва "залишає за собою право вжити жорстких заходів у відповідь". У ворожому МЗС додали, що відповідальність за це вже начебто взяла на себе Україна, а Захід нібито націлений на "подальше загострення ситуації". Слідчий комітет Росії порушив кримінальні справи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.07.2023 12:09