10 динамівців викликані до національної збірної України

26 СЕРПНЯ 2017 11:58

Головний тренер національної команди України Андрій ШЕВЧЕНКО оголосив список із 26 гравців, викликаних для підготовки та участі у відбірних матчах чемпіонату світу – 2018 проти збірних Туреччини (2 вересня у Харкові) та Ісландії (5 вересня у Рейк’явіку).

Як повідомляє TrueUA з посиланням на сайт FC Dynamo Kyiv,  неофіційну першість за числом запрошених гравців отримав ФК «Динамо» Київ, 10 представників якого викликані до табору головної команди країни.

Це воротар Максим КОВАЛЬ, захисники Євген ХАЧЕРИДІ, Микола МОРОЗЮК, півзахисники Андрій ЯРМОЛЕНКО, Сергій СИДОРЧУК, Денис ГАРМАШ, Віктор ЦИГАНКОВ, Володимир ШЕПЕЛЄВ, а також нападники Артем КРАВЕЦЬ та Артем БЄСЄДІН.

Національна команда розпочне збір 28 серпня у Харкові, розмістившись у готелі «Superior Golf & Spa Resort». Наступного дня - 29 серпня - головний тренер збірної України Андрій ШЕВЧЕНКО дасть прес-конференцію у конференц-залі стадіону «Металіст» (початок о 18:00), а о 18:30 на поле харківської арени вийдуть гравці «синьо-жовтої» команди для участі у відкритому тренуванні.

Події, 26.08.2017 11:58