НПУ: 4 кавказці займалися розбоєм, ще 6 іноземців вбивством та вимагательством

20 ЛИСТОПАДА 2017 22:47

Упродовж доби за скоєння злочинів поліція затримала в Одесі 10 іноземців. Зловмисників підозрюють у скоєнні умисного вбивства, розбою та викраденні людини, передає TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що в Одеській області поліція затримала трьох іноземців, які підозрюються у вбивстві свого співвітчизника. Обгоріле тіло загиблого було знайдене в одному з сіл Овідіопольського району.

Також в Одесі поліція затримала чотирьох мешканців однієї з країн Кавказького регіону за підозрою у скоєнні розбою.

«Зловмисники скоїли дорожньо-транспортну пригоду, пошкодили й заблокували рух автомобіля ЗАЗ під управлінням мешканця одного з сіл області. Після цього вони заподіяли тілесні ушкодження водію й під погрозою ножа викрали з салону автомобіля потерпілого 2,7 тис. доларів США, мобільний телефон та планшетний комп’ютер. Викрадене вилучено», – йдеться у повідомлені.

Крім того повідомляється, що в Одесі поліція затримала трьох іноземців-студентів одного з місцевих університетів. Поліцейські з‘ясували, що зловмисники заподіяли тілесні ушкодження 17-річному місцевому жителю та викрали хлопця. За звільнення підлітка викрадачі вимагали від родичів 4 тисячі доларів США. 

Події, 20.11.2017 22:47