Фото: Агентство ООН у справах біженців

Агентство ООН у справах біженців знову надає допомогу українцям: як отримати гроші

Переселенці та постраждалі від війни українці можуть зареєструватися для отримання фінансової допомоги від Агентства ООН у справах біженців. На гроші можуть розраховувати люди, які раніше не отримували виплат від міжнародних організацій і мають дохід менший за 5400 гривень на місяць.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Для подачі заявки необхідно звернутися в пункт збору даних або до мобільної групи, яка здійснює виїзди в межах області. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей, номер банківської картки, будь-які документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості.

У пріоритеті – найбільш незахищені верстви населення.

Докладнішу інформацію та розклад руху мобільних груп по областях можна знайти в офіційних телеграм-каналах за посиланням.

В Україні працює програма "Рука допомоги", яка покликана допомогти непрацюючим громадянам із малозабезпечених сімей. Вони можуть отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу в розмірі до 100,5 тисяч гривень для відкриття чи розвитку власного бізнесу, строком на 3 роки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.03.2023 13:44