Фото: universemagazine.com

У США з'явиться сайт, на якому можна буде повідомити про прибульців

Керівник Управління з розслідування аномальних явищ (AARO) доктор Шон Кіркпатрік провів прес-конференцію на Хелловін, під час якої відповідав на запитання журналістів про НЛО. Зокрема, він анонсував запуск нового веб-сайту, за допомогою якого будь-яка людина, пов’язана з урядом США, зможе повідомляти про активність прибульців.

Про це повідомляє Vice.

За даними видання, AARO сподівається отримати інформацію від тих, хто працював чи працює в урядових та військових структурах. Це сприятиме розслідуванню та з’ясовуванню дійсності програм та діяльності уряду США, пов’язаних з НЛО.

Зазначається, що сайт гарантує конфіденційність наданої інформації. Вона буде доступна лише команді AARO. 

Наголошується, що заповнення неправдивих заяв може мати серйозні наслідки, включаючи ув’язнення. До того ж фальсифікація інформації може вплинути на допуск до державної таємниці або на можливість працевлаштування.

За словами Кіркпатрліка, AARO вже займається сортуванням зображень та визначенням того, що цінне для подальшого дослідження НЛО, а що має просте пояснення. Агентство спрямовує зусилля на зменшення кількості повідомлень про НЛО, які насправді просто повітряні кулі або безпілотники.

Нагадаємо, на початку вересня, мексиканський уфолог Хайме Мауссан показав владі тіла прибульців. Їхній вік може досягати 1000 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 03.11.2023 01:48