Фото: Daily Star

У парламенті Мексики показали мумії двох інопланетян, яким по тисяча років

Мексиканський уфолог Хайме Мауссан показав владі тіла прибульців. Їхній вік може досягати 1000 років.

Про це повідомляє видання Daily Star. 

Відомо, що у будівлі Конгресу Мексики під час слухань про НЛО журналіст і уфолог Хайме Мауссан представив дві мумії, які, за його словами, є останками іншопланетян, які загинули на Землі.

Муміфіковані трупи двох "нелюдських" істот були датовані радіовуглецевим аналізом, і експерти вважають, що приблизно 1000 років.

Зазначається, що маленькі людиноподібні істоти були знайдені в Куско у Перу. Скелетні останки мають по три пальці на руках і ногах. Їх виставили для громадськості в прозорих скляних трунах.

Під присягою Мауссан розповів, що дивні зразки нещодавно досліджували в Національному автономному університеті Мексики (UNAM) за допомогою вуглецевого датування, яке встановило, що муміям щонайменше 1000 років.

"Ці зразки не є частиною нашої земної еволюції... Це не істоти, які були знайдені після уламків НЛО. Вони були знайдені в шахтах діатомових (водоростей) і пізніше скам’яніли", — заявив уфолог.

У заході також взяли участь численні експерти, включно з виконавчим директором організації Американці за безпечний аерокосмічний простір і колишнім пілотом ВМС США Раяном Грейвсом.

Нагадаємо, команда з Каролінського інституту у Швеції в ході тривалих досліджень того, як мікрогравітація впливає на імунну систему астронавтів, дійшла висновку, що вона вносить зміни у Т-клітини (тип лейкоцитів, який грає вирішальну роль у боротьбі з хворобами).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 14.09.2023 20:59