Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Атака на Київ: у кількох районах через падіння уламків почалася пожежа, п'ятеро постраждалих

Вночі у середу, 13 грудня, рашисти атакували столицю України. У місті о 03:00 пролунала серія вибухів — це сталося одразу після оголошення повітряної тривоги.

Місцева влада повідомила, що після роботи протиповітряної оборони по ворожих цілях над Києвом зафіксовано численне падіння уламків на лівому березі міста.

Дніпровський район

У дворі житлового будинку цього району палають чотири автівки. Уламками ракети пошкоджений фасад будинку, на балконі сьомого поверху виникло загорання. Проводиться евакуація мешканців з будинку.

Відомо про п'ятьох постраждалих. Трьох людей госпіталізували, іншим надають допомогу на місці.

Також уламки ракети впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу.

Деснянський район

За даними Київської міської військової адміністрації, у Деснянському районі, попередньо, є загоряння у дворі багатоквартирного будинку. Водночас мер Кличко вказує, що у цьому районі на відкритій території палає уламок ракети.

Дарницький район

Кличко поінформував, що у Дарницькому районі палає одноповерховий житловий будинок. Екстрені служби прибули на місце.

Оновлено. Станом на 03:41 для столиці оголосили відбій ракетної небезпеки й повітряної тривоги.

Нагадаємо, у понеділок, 11 грудня, рашисти також атакували столицю України. Внаслідок збиття протиповітряною обороною балістичних ракет сталося падіння уламків у Дарницькому та Голосіївському районах. Повідомлялося про постраждалих.

Також 8 грудня окупанти здійснили масовану ракетну атаку: частина повітряних цілей прямувала у бік столиці. На околицях Києва працювали сили ППО: усі ракети були знищені ще на підльоті до столиці. На Київщині влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не було, однак внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в області були пошкодження приватних будинків у декількох громадах. Також удар прийшовся по Павлограду на Дніпропетровщині, де були загиблий та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 03:41