Фото: скріншот з відео

"Без реваншу і усі гроші забирає переможець": Ф'юрі озвучив свої умови бою з Усиком

Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі опублікував нове скандальне звернення до володаря титулів WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика. Боксер озвучив українцеві свої умови бою.

Британець опублікував відео у себе в Instagram.

Тайсон Ф'юрі закликав українця погодитися з його умовами на проведення їхнього бою.

"Привіт, це Тайсон Ф'юрі. Маю коротке включення. Сьогодні я розмовляв з юристом щодо опції реваншу в контракті на бій з Олександром Усиком. Як щодо того, щоб не було жодного бісового пункту про право на реванш? Для нас обох.

Давайте повністю підвищимо ставку. Ніколи не варто турбуватися про те, що буде в майбутньому і скільки доларів можна отримати після поразки. 29 квітня, без опції реваншу. Переможець забирає все, лузер йде додому ні з чим. Як щодо цього? Погоджуйся", — сказав Ф'юрі.

У 36-річного Усика 20 перемог (13 — нокаутом) у 20 поєдинках. У 34-річного Ф'юрі 33 перемоги (24 — нокаутом) і одна нічия.

Нагадаємо, поєдинок між Усиком і Ф'юрі заплановано на 29 квітня в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Українець прийняв ультиматум Ф'юрі щодо розподілу гонорару за титульний бій за схемою 70% на 30% на користь британця. Водночас Олександр висунув одну умову — суперник повинен пожертвувати мільйон фунтів для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.03.2023 16:12