Фото: Telegram Олександра Тарнавського

Бійці ЗСУ знищили за добу майже сотню окупантів на Таврійському напрямку

Протягом минулої доби на Таврійському напрямку ворог 23 рази атакував позиції наших захисників. Окупанти здійснили 717 обстрілів та завдали 23 авіаударів.

Про це командувач військ Таврійського напрямку Олександр Тарнавський повідомляє у Telegram.

За його словами, артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1236 вогневих завдань.

"За останню добу втрати ворога склали 248 осіб (безповоротні — 84, поранені — 163, полон — один). Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, танк, три ББМ, вісім артилерійських систем та мінометів, ПТРК, чотири БпЛА, три одиниці автомобільної техніки", — пише Тарнавський. 

Також знищено три склади боєприпасів ворога.

Зазначимо, від початку повномасштабної війни в Україні на фронті знищені щонайменше 33 236 російських окупантів, з них 3836 — мобілізовані. Найбільші втрати — серед завербованих на війну в Україні російських вʼязнів.

Особи відправлених на "концерт Кобзона" встановили журналісти російської служби "Бі-Бі-Сі" та "Медіазони". Дослідники, посилаючись на дані із відкритих джерел (некрологів у ЗМІ, повідомлень у соцмережах родичів загиблих і так далі), вказують, що з моменту початку в липні 2023 року українського контрнаступу загинули щонайменше 2448 російських військових, у тому числі 234 офіцери, включно з двома генералами та 11 полковниками.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, втрати російських окупантів станом на 29 вересня становлять 277 тисяч ворогів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 30.09.2023 23:53