Фото: Національна поліція / ілюстративне

Били битою і ломом: на Харківщині двоє зловмисників через борги позбавили життя чоловіка

У Харкові двоє зловмисників забили чоловіка до смерті. Під час нападу вони застосували биту та лом.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, раніше неодноразово судимий 33-річний чоловік вирішив вбити свого 34-річного знайомого, який заборгував перед ним гроші. Для реалізації свого плану зловмисник підготував дерев’яну биту і металевий лом. Розуміючи, що один не впорається, він попросив свого 42-річного товариша допомогти йому "розібратись з боржником".

Як вбивали чоловіка

8 березня 2024 року, знаючи, що потерпілий в цей час буде йти по лісовому масиву поблизу вулиці Рудничної в Харкові, зловмисники приїхали до вказаного місця. Побачивши чоловіка, вони підбігли до нього та почали бити металевим ломом та деревʼяною битою по всьому тілу. Потерпілий загинув на місці.

Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, поліціянт із Підмосков'я Російської Федерації зізнався, що замордував до смерті українця в окупованій Горностаївці Херсонської області. Злочинцю у цій справі допомагали четверо колег.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.03.2024 17:32