Фото ілюстративне Джерело: росЗМІ

Біля Севастополя партизани помітили військову базу окупантів

Окупанти розмістили військову базу неподалік мирного населення у тимчасово окупованому Криму. Її помітили неподалік Севастополя у селі Роздолля.

Про це повідомили у партизанському русі "Атеш".

"Наш агент помітив військову базу рашистів, яка розташована на південь від Севастополя в селі Роздолля. Рашисти продовжують розміщувати військову техніку на цивільних обʼєктах, неподалік від мирного населення, порушуючи всі норми ведення війни", — йдеться у повідомленні.

Партизани запевняють, що за злочини ворога буде покарано. 

Додамо, раніше "Атеш" повідомляв, що Федеральна служба безпеки Росії наказала працівникам незаконно створеної "Кримської залізниці" прислухатися до розмов пасажирів на тимчасово окупованому півострові. Вони закликали залізничників повідомляти щодо проукраїнських настроїв у людей. За інформацією руху "Атеш", на вокзалах і в поїздах, окрім відеозапису, ведеться аудіозапис розмов.

Нагадаємо, у четвер зранку, 24 серпня, у Криму висадилися українські військові. Там відбувся бій з російськими загарбниками. У розвідці зазначають, що у бою біля мису Тарханкут, неподалік села Маяк, брали участь плавзасоби та авіація. Повідомляють, що Сили оборони завдали втрат ворогу, а самі ж втрат серед особового складу не мають.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.08.2023 13:06