Бойовик добровільно здався українським правоохоронцям

10 КВІТНЯ 2018 10:43

У Бахмутському районі Донеччини колишній пособник бойовиків добровільно здався правоохоронцям, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що під час окупації чоловік здійснював пропускний режим на блокпосту, а потім чотири роки, приховував цей факт. Він втомився переховуватись, тому скористався шансом звільнення від відповідальності, передбаченим законодавством.

«У великодні свята до працівників Часів Ярської поліцейської станції поліції звернувся 29-річний місцевий мешканець. Він розповів, що у 2014 році допомагав учасникам незаконних збройних формувань», – йдеться у повідомлені.

Поліцейські встановили, що у період окупації найманець чергував на блокпосту поблизу с. Григорївка. Службу ніс без зброї та у цивільному одязі. Його завданням була перевірка автотранспорту, багажу та документів людей. Після втечі терористів чоловік втік в РФ, потім переховувався в інших регіонах України. Всі ці роки він ховався і ретельно приховував своє минуле. Дізнавшись про можливість бути звільненим від кримінальної відповідальності, прийшов до поліції. Наразі він дає свідчення і повністю співпрацює зі слідчими.

 

Події, 10.04.2018 10:43