Обстріл Тель-Авіва. Скріншот із відео

Бойовики ХАМАСу влучили ракетою в багатоповерхівку в Тель-Авіві: є поранені (відео)

Палестинські бойовики в п’ятницю, 27-го жовтня, завдали нового удару по Тель-Авіву. Попри захист "Залізного купола", ракета влучила в багатоповерхівку.

Про це повідомило ізраїльське видання Наaretz. Журналісти зазначили, що це відбулося в середині дня. Є інформація про трьох поранених мирних мешканців.

"Три людини отримали поранення внаслідок прямого влучання ракети в житловий будинок у Тель-Авіві. Такими є дані Служби невідкладної медичної допомоги MDA», — йдеться в повідомленні.

Відповідні ізраїльські служби уточнили, що 20-річного юнака евакуювали до лікарні Іхілов у Тель-Авіві з травмою голови середньої важкості та ранами рук і ніг. Поранення двох інших постраждалих медики оцінили, як легкі, їм надається допомога на місці".

Як відомо, 26 жовтня Сполучені Штати Америки офіційно оголосили, що передали Ізраїлю дві системи протиракетної оборони "Залізний купол". Раніше ЦАХАЛ отримав партію ракет-перехоплювачів.

Нагадаємо, що 26 жовтня бойовики ХАМАСу заявили про загибель 50 ізраїльських заручників. За їхньою інформацією, це сталося через авіаудари Ізраїлю по Сектору Гази. За інформацією ЦАХАЛ, з початку вторгнення до Ізраїлю терористи взяли в полон 224 людини, які перебувають у полоні на території Сектора Гази. Також в Армії оборони Ізраїлю зазначили, що вже ідентифіковано тіла 1117 військовослужбовців і мирних мешканців, убитих бойовиками терористичного угруповання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.10.2023 14:58