Бойовики порушили режим тиші у районі ДФС

28 КВІТНЯ 2018 14:52

Українська сторона СЦКК повідомляє, що російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим припинення вогню під час здійснення ремонтно-відновлювальних робіт на Донецькій фільтрувальній станції. Сьогодні, починаючи з 10.00 бойовики тричі обстріляли прилеглі до ДФС території із застосуванням мінометів 82 та 120 калібру та стрілецької зброї, повідомляє TrueUA.

«Обстріл району ДФС російсько-окупаційні війська здійснили незважаючи на проведення тут дзеркального патрулювання спостерігачами української сторони СЦКК та СММ ОБСЄ. Унаслідок злочинних дій бойовиків було зірвано безпечне пересування робочого персоналу до ДФС для забезпечення роботи станції», – йдеться у повідомлені.

Українська сторона СЦКК наголошує, що обстріл бойовиками Донецької фільтрувальної станції, яка забезпечує водою майже 600 тисяч мешканців Донбасу є черговою провокацією, з метою скомпрометувати Збройні Сили України, створити напруження в суспільстві по обидва боки від лінії розмежування сторін, аби звинуватити українську сторону у невиконанні Мінських домовленостей.

Події, 28.04.2018 14:52