Фото: Instagram Берінчика

Боксер Берінчик може отримати шанс на титульний бій: хто стане його суперником

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик, який володіє поясом WBO International, може отримати шанс на титульний бій. У нього є усі передумови для бою з Ісааком Крузом за вакантний титул WBO.

Про це повідомив інсайдер Баг Вільямс із посиланням на промоутера Круза Шона Гіббонса.

У Берінчика з'явився шанс стати чемпіоном світу після того, як стало відомо, що колишній абсолютний чемпіон у легкій вазі Девін Хейні планує звільнити пояси WBA, IBF і WBO у легкій вазі після бою з чемпіоном WBC у першій напівсередній вазі Реджисом Прогрейсом. Поєдинок відбудеться 9 грудня.

Що відомо про Дениса Берінчика

Денис Берінчик уродженець Краснодона — український професійний боксер, який виступає у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) та легкій вазі (до 61,2 кг). Срібний призер Олімпійських ігор (2012), срібний призер чемпіонату світу (2011), бронзовий призер літньої Універсіади (2013), дворазовий чемпіон України (2013, 2014). Заслужений майстер спорту України з боксу. Денис Берінчик відомий своїми епатажними виходами на бій.

Нагадаємо, раніше промоутер Олександр Красюк заявив, що Берінчик може отримати титульний бій, якщо Василь Ломаченко та Шакур Стівенсон, які стоять вище у рейтингу, зійдуться в очному бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.11.2023 13:53