Фото: Instagram Дениса Берінчика

Ще один український боксер отримає шанс стати чемпіоном світу: заява промоутера

Український легковаговик Денис Берінчик отримає шанс побитись за титул чемпіона світу. Боєць виконав усі передумови для цього.

Таку заяву зробив промоутер Олександр Красюк в інтерв'ю Youtube-каналу "Тайк Майсон". На думку менеджера, Берінчик може отримати титульний бій, якщо Василь Ломаченко та Шакур Стівенсон, які стоять вище у рейтингу, зійдуться в очному бою.

"Наскільки це правильно і вірно покаже час, але логіка присутня. Не думаю, що до кінця року, але, можливо, наступний поєдинок вже… Але ми не будемо заглядати через плече цього суперника (Їгіта, — ред.) — давайте він проведе бій, а далі будемо вибудовувати. Так, план є — Берінчик має боксувати за чемпіона світу. Він вже перевиконав усі необхідні передумови для того, щоб битись за чемпіона світу", — сказав промоутер.

За словами Красюка, перспективи чемпіонського бою Берінчика президент WBO визнав ще два роки тому на конгресі. Але через стагнацію та позицію Ломаченка щодо неможливого бою з Берінчиком, такий поєдинок був неможливий.

"Тому, якщо Стівенсон з Ломаченком битимуться за WBC, то звичайно, що Берінчик матиме пріоритет на WBO. Але необов’язково, якщо Василь буде битися не з Шакуром, то так само Денис пріоритетом має битися за WBO зі Стівенсоном", — додав Красюк.

Денис Берінчик наступний бій проведе в андеркарті Усик — Дюбуа 26 серпня у Вроцлаві.

Нагадаємо, раніше букмекери назвали фаворита бою Усика та Дюбуа. У поєдинку, який відбудеться у польському Вроцлаві на "Тарчинські Арена", на кону стоятимуть всі чемпіонські пояси, якими наразі володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.08.2023 11:27