Фото: Instagram "Шахтаря"

"Болонья" — "Шахтар" у Лізі чемпіонів: донеччани вийдуть на поле в патріотичних кольорах (фото)

Донецький "Шахтар" 18 вересня вийде на матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Болоньєю" у синьо-жовтих кольорах. Поєдинок пройде в Італії.

Про це повідомляє прес-служба "Шахтаря" у Telegram-каналі.

"Гірники" представили форму, в якій зіграють проти "Болоньї". Донеччани вперше в офіційному поєдинку вийдуть на поле в комплекті форми, що відповідають національним кольорам України.

Матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться у середу, 18 вересня. Початок зустрічі — 19:45.

Раніше стало відомо, що переглянути матч можна буде на платформі MEGOGO, яка є офіційним транслятором ЛЧ в Україні.

Варто зазначити, що букмекери вважають фаворитом зустрічі італійський клуб. Так, конвертуючи коефіцієнти у відсотки, можна стверджувати, що букмекери вірять у перемогу "Болоньї" з вірогідністю у понад 52%, а от успіх "Шахтаря" оцінено у менш ніж 22%.

Відповідно до нового регламенту, вісім найкращих команд основної стадії Ліги чемпіонів напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від дев'ятого до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Решта команд завершить свої виступи у Лізі чемпіонів. 

Нагадаємо, раніше донецький "Шахтар" оприлюднив список гравців, які візьмуть участь у матчах основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2024/25. Всього у переліку 29 футболістів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.09.2024 18:15