Фото: Instagram "Шахтаря"

Сьогодні "Шахтар" зіграє проти "Болоньї" у першому турі Ліги Чемпіонів: коли дивитись матч

У середу, 18 вересня, в Італії на стадіоні "Ренато даль Ара" відбудеться перший матч основного етапу Ліги чемпіонів 2024/25 "Болонья" — "Шахтар". Зустріч розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Як повідомляє Tribuna.com, дивитись матч можна буде на платформі MEGOGO, яка є офіційним транслятором ЛЧ в Україні.

Зокрема, букмекери вважають фаворитом зустрічі італійський клуб. Так, конвертуючи коефіцієнти у відсотки, можна стверджувати, що букмекери вірять у перемогу "Болоньї" з вірогідністю у понад 52%, а от успіх "Шахтаря" оцінено у менш ніж 22%.

Хоча старт нового сезону для "Болоньї", яка вперше за багато років зіграє в головному футбольному єврокубку, складно назвати вдалим. Підопічні Вінченцо Італьяно наразі не виграли жодного матчу в чемпіонаті. Клуб провів чотири матчі та здобув три нічиї, а один раз програв.  Наразі клуб перебуває неподалік від зони вильоту в турнірній таблиці Серії А.

Своєю чергою "Шахтар" має більш переконливий вигляд у чемпіонаті України. Підопічні Марино Пушича виграли свій крайній матч УПЛ у "Карпат" з розгромним рахунком 5:2, і поки що посідають сьоме місце в таблиці, але відставання від лідерів зовсім не значне та складає три пункти.

Варто додати, що відповідно до нового регламенту, вісім найкращих команд основної стадії Ліги чемпіонів напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від дев'ятого до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Решта команд завершить свої виступи у Лізі чемпіонів. 

Нагадаємо, раніше донецький "Шахтар" оприлюднив список гравців, які візьмуть участь у матчах основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2024/25. Всього у переліку 29 футболістів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.09.2024 04:31