Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

На Полтавщині у чоловіка в руках вибухнув боєприпас: він позбувся частини кінцівки

У місті Кременчук Полтавської області 35-річний чоловік внаслідок вибуху боєприпаса отримав травматичну ампутацію руки. Поранення громадянин дістав через необережне поводження з вибухонебезпечним предметом.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка з травматичною ампутацією верхньої частини передпліччя та уламковими пораненнями.

Зазначається, що на місце інциденту негайно прибула слідчо-оперативна група, яка розпочала розслідування. Поліцейські вилучили з місця події речові докази та направили на експертне дослідження.

"Під час першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що в одному із гаражів по вулиці Лікаря Богаєвського місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження, ймовірно, під час необережного поводження з набоєм", — зауважили правоохоронці.

Наразі за цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення щодо носіння, зберігання, придбання, передачі чи збуту вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу (ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України). Причини та обставини події встановлює слідство.

Нагадаємо, раніше у квартирі львівської багатоповерхівки вибухнув туристичний газовий балон. Власниця житла отримала опіки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.10.2024 01:39