Британська розвідка повідомила про значні втрати російських "мобіків" під Бахмутом

25 ЛИСТОПАДА 2022 11:11

Новомобілізовані російські резервісти вже зазнали великих втрат в районах Сватового та Бахмута на Донбасі.

Про це повідомляє TrueUA із посиланням на Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки у Twitter.

Зазначається, що розгортання мобілізованих російських резервістів часто характеризується плутаниною щодо права на службу, недостатньою підготовкою та особистим спорядженням, а також зобов’язанням виконувати виснажливі бойові завдання.

У розвідці Британії зазначають, що більшість – хоча й не всі – мобілізовані вже служили раніше. Водночас численні приклади свідчать про те, що їх медичний стан, швидше за все, не був належним чином перевірений, і багато з них змушені служити, попри серйозні хронічні захворювання.

"Мобілізовані резервісти, ймовірно, зазнали особливо значних втрат після того, як їм довелося копати системи окопів під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове Луганської області. У Донецькій області резервісти загинули у великій кількості під час лобових штурмів добре обладнаних українських смуг оборони навколо міста Бахмут", – йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Нагадаємо, раніше в українській розвідці спрогнозували, коли РФ може здійснити нову масовану атаку по Україні.

Війна, 25.11.2022 11:11