Фото: Instagram Неймара

Будинок на 25 спалень та власний літак: що Неймар вимагав від клубу з Саудівської Аравії

Бразильський нападник Неймар перед підписанням контракту поставив чіткі вимоги до клубу "Аль-Хілаль" з Саудівської Аравії. Бразилець зароблятиме в новому клубі 150 мільйонів євро за сезон, а це у шість разів більше, ніж футболіст отримував у французькому ПСЖ.

Про це пише видання The Sun.

Новачок "Аль-Хілаля" Неймар поставив умови клубу. Зокрема, бразилець вимагав 500 тисяч євро за кожну публікацію у соціальних мережах, яка рекламує Саудівську Аравію.

В перелік також входили вимоги:

  • будинок з 25 спальнями;
  • басейн 40×10 метрів, а також три сауни;
  • п'ять штатних працівників будинку;
  • особистий цілодобовий водій та три авто Bentley Continental GТ, Aston Martin DBX, Lamborghini Huracan;
  • рахунки за ресторани, готелі та різні інші витрати під час його вихідних днів надсилатимуться у штаб-квартиру клубу для оплати;
  • персональний літак.

Виступи Неймара за ПСЖ

Неймар в сезоні 2022/23 забив 18 голів та зробив 17 асистів у 29 матчах за ПСЖ. Французький гранд підписав Неймара влітку 2017 року з "Барселони" за 222 мільйони євро. За шість років в клубі нападник відзначився 118 забитими м’ячами та 77 результативними передачами у 173 зустрічах.

Неймар у складі ПСЖ став п'ятиразовим чемпіоном Франції, завоював три національні Кубки та три Суперкубки, а також Кубок французької ліги.

Нагадаємо, нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду, який грає за "Ан-Наср" з Саудівської Аравії, увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Він став найбільш оплачуваний спортсмен у 2023 році.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини

Спорт, 16.08.2023 21:40