Букмекери назвали фаворита бою між Ломаченком та Гейні

У ніч проти 21 травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко проведе бій з абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Девіном Гейні. Експерти вже назвали фаворита поєдинку.

На кону стоятимуть всі пояси легкого дивізіону, які належать американцю.

Букмекери вже примають ставки на цей поєдинок. Фаворитом бою вони вважають американського боксера. На перемогу Гейні можна поставити з коефіцієнтом 1,41. Коефіцієнт на виграш Ломаченка складає 3,35. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 20,00.

У своєму останньому бою, у ніч проти 30 жовтня 2022 року, Ломаченко (17 перемог, з них 11 — нокаутом, і 2 поразки) здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. 

Гейні (29 перемог, з них 15 — нокаутом) став абсолютним чемпіоном світу в червні 2022 року, здолавши австралійця Джорджа Камбососа. 

Нагадаємо, колишній чемпіон світу Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО".Підстава для цього – пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.04.2023 11:45