Фото: росЗМІ

Бунтівник Пригожин несподівано "засвітився" на саміті "Росія-Африка" (фото)

Засновник приватної воєнної компанії "Вагнера" Євген Пригожин несподівано з'явився в Санкт-Петербурзі на саміті "Росія-Африка". Раніше російський диктатор Володимир Путін назвав його "зрадником" та "вигнав" до Білорусі.

Довірена людина Пригожина в ЦАР Дмитро Ситий опублікував фото Пригожина з представником Центральноафриканської Республіки.

"Посол поділився зі мною першими фотографіями саміту "Росія-Африка". Ми бачимо знайомі обличчя", — підписав фото Ситий.

Скріншот з Instagram Дмитра Ситого

Нагадаємо, 25 липня до Білорусі прибула уже 11 колона приватної військової компанії "Вагнера". В її складі вперше спостерігаються бронеавтомобілі "Щука". У колоні помітили щонайменше 29 одиниць автомобільної техніки.

Водночас аналітики Інституту вивчення війни вважають, що наслідки збройного повстання "Вагнера" для найманців та Пригожина залишаються незрозумілими, але Україна вже виграла від заколоту і може виграти ще більше.

Раніше у Британії розкритикували уряд через посилення впливу ПВК "Вагнера" у країнах Африки. Комітет з міжнародних справ Палати громад британського Парламенту опублікував доповідь, в якій зазначається, що відповідальні особи не поспішають вживати заходів для зменшення впливу найманців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.07.2023 17:33