Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

"Це буде монументальна подія": Усику кинув виклик ще один британець, який пообіцяв "прикінчити" українця

Боксерський чемпіон за версією IBF у надважкій вазі Даніель Дюбуа заявив, що збирається провести реванш проти чемпіона WBC, WBA, WBO й IBO Олександра Усика. 27-річний британець зізнався, що має "незакінчену справу" з українцем.

Про це Даніель Дюбуа зізнався під час інтерв’ю youtube-каналу "BoxNation".

"Я зроблю це правильно. Я прикінчу його, і це буде хороший бій. Це буде хороший об'єднавчий поєдинок, що дуже важливо. Це буде монументальна подія", — зазначив британський боксер-важковаговик.

Як відомо, 22 вересня Даніель Дюбуа завдав сенсаційної поразки колишньому володарю титулу Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО). Поєдинок за пояс, який раніше належав Усику, завершився нокаутом у п'ятому раунді.

До цього, 30 серпня 2023 року, Дюбуа програв Усику. 21 грудня Олександр проведе свій реванш проти Тайсона Ф'юрі. У першому поєдинку Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів — 114:113, 113:114, 115:112 — і став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Коментуючи майбутній реванш Усик — Ф'юрі, Даніель заявив, що безпрограшну серію українця, який продовжує перемагати британських боксерів, варто зупинена, а Ф'юрі явно здатний побити українського боксера.

Нагадаємо, нещодавно колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився думками щодо бою-реваншу проти чемпіона WBA, WBC, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика. Британець впевнений, що має нокаутувати українця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.10.2024 19:59