Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

"Повинен нокаутувати його": Ф'юрі назвав свій шлях до перемоги над Усиком

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) поділився думками щодо бою-реваншу проти чемпіона WBA, WBC, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика. Британець впевнений, що має нокаутувати українця.

Як повідомляє Tribuna.com, другий поєдинок між Усиком та Ф'юрі пройде 21 грудня в Ер-Ріяді столиці Саудівської Аравії.

"Вважаю, що повинен нокаутувати його, тому я маю це зробити. Це мій шлях до перемоги", — наголосив Ф'юрі. 

Британець зауважив, що перед боєм між його земляками Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа його запитували, як кожен із бійців може здобути перемогу у поєдинку.

"Я сказав, що Дюбуа повинен швидко зняти блок, завдати йому шкоди та нокаутувати його протягом п’яти-шести раундів, і саме це він зробив", — додав Тайсон Ф'юрі.

Саме тому, на думку Ф'юрі, він повинен нокаутувати Усика. Варто зауважити, що у ніч проти 19 травня 2024 року українець переміг британця роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) в головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді. Так, наприкінці дев'ятого раунду Усик серією ударів відправив суперника в нокдаун.

Цією перемогою Олександр захистив пояси WBO, WBA, IBO та IBF, а також відібрав у Ф'юрі титул WBC. Зауважимо, що Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

До українця останнім "абсолютом" у надважкій вазі був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року. Британець здобув це звання, коли переміг Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. 

Нагадаємо, у ніч на 22 вересня володар поясу IBF Даніель Дюбуа провів титульний бій проти свого земляка з Великої Британії Ентоні Джошуа. Він захистив свій титул, відправивши опонента у нокаут у п'ятому раунді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.10.2024 15:37