Фото: Instagram Даніеля Дюбуа

Дюбуа знищив Джошуа за п'ять раундів: відео нокауту

У ніч на 22 вересня володар поясу IBF Даніель Дюбуа провів титульний бій проти свого земляка з Великої Британії Ентоні Джошуа. Він захистив свій титул, відправивши опонента у нокаут у п'ятому раунді.

До нокауту Джошуа побував на настилі рингу тричі за бій, але рефері кожного разу дозволяв Ентоні продовжити протистояння.

Бій пройшов на стадіоні "Вемблі" в став головною подією вечора боксу.

Статистика ударів

Даніель Дюбуа завдав Джошуа набагато більше ударів: на його рахунку 196 ударів, 79 з яких були точними. Переможець бою викинув 100 джебів, 30 точних, а також 96 силових ударів, з яких 49 були точними.

Ентоні Джошуа викинув 117 ударів, 32 з яких були точними. На його рахунку також 82 джеби, 18 прийшлось у ціль, а також 35 силових ударів, 14 з яких були точними.

Варто зазначити, що свого часу український чемпіон Олександр Усик побив і Ентоні Джошуа, і Даніеля Дюбуа. При чому Ентоні зазнав двох поразок від Олександра, а Даніель був нокаутований нашим земляком у серпні 2023 року.

Нагадаємо, 17 вересня ввечері стало відомо про затримання українського боксера Олександра Усика у Польщі в аеропорту міста Краків. Спортсмен та народний депутат Жан Беленюк оприлюднив у мережі відповідне відео.

Після цього з'явилося повідомлення дружини Усика Катерини, яка в мережі написала, що з ним "усе гаразд, нічого кримінального". Президент Володимир Зеленський також відреагував на подію. Він заявив, що спілкувався з Усиком телефоном після його затримання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.09.2024 09:55