На фото: Олександр Усик (зліва) та Ентоні Джошуа (справа). Джерело: Instagram Усика

Ентоні Джошуа зробив прогноз щодо реваншу між Усиком та Ф'юрі

Британський боксер Ентоні Джошуа прокоментував майбутній реванш між українцем Олександром Усиком, який є володарем титулів WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі, та британцем Тайсоном Ф'юрі. 

По це повідомляє Tribuna.com. 

"Я думаю, що це буде важкий бій на ранньому етапі, а потім я відчуваю, що Усик знову здолає його. Він класний боєць, і я відчуваю, що Усик — один із найкращих. Ось чому я думаю, що він переможе", — наголошує Джошуа. 

Зазначимо, що у першому поєдинку, який пройшов 18 травня в Ер-Ріяді столиці Саудівської Аравії, роздільним рішенням суддів переміг Усик. Реванш бою між спортсменами має відбутись 21 грудня 2024 року. Варто додати, що Олександр Усик двічі перемагав Ентоні Джошуа. Перший бій відбувся 25 вересня 2021 року у Лондоні, а другий бій, який відбувся 20 серпня 2022 року, прийняло місто Джидда, що у Саудівській Аравії.

Так, після другої поразки Усику Джошуа був розчарований результатом поєдинку. Боксер викинув пояси чемпіона WBA (Super) та The Ring за межі рингу та попрямував до роздягальні, але, заспокоївшись, повернувся. Джошуа взяв мікрофон та у своїй промові визнав перемогу українського боксера, розповів про тиск, з яким він боровся у реванші, та складність свого боксерського шляху. Також британець згадав про українських чемпіонів, які билися у важкі для країни часи.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі записав відеозвернення до українського чемпіона Олександра Усика у процесі підготовки до реваншу. Водночас "Циганський король" ретельно готується до майбутнього бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.08.2024 13:10