Фото: Facebook-сторінка Олександра Усика

У футбольному клубі "Полісся" заінтригували участю Усика у тренуваннях команди

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик приєднається до українського футбольного клубу "Полісся" перед матчем з словенською "Олімпією" у кваліфікації Ліги Конференцій.

Про це повідомив директор з медіа, маркетингу та спонсорства українського клубу Олександр Денисов, пише Tribuna.com.

"Усик точно доєднується до команди, він буде з нею, а от всі подальші події ще у секреті. Раджу нашим вболівальникам продовжувати активно слідкувати за офіційними ресурсами нашого клубу", — наголосив Денисов.

За його словами, український боксер вже сьогодні доєднається до команди й в середу, 31 липня, його можна буде побачити на відкритому тренуванні "Полісся". Зазначимо, що матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій "Полісся" — "Олімпія" відбудеться у четвер, 1 серпня, о 19:00. Водночас перший матч клуб з Житомира програв з рахунком 2:0.

Раніше, а саме 25 липня, Олександр Усик заявляв, що зацікавлений в організації бою на голих кулаках. Також боксер може спробувати себе у змішаних єдиноборствах.

"Послухайте, ми працюємо. Я не знаю, можливо. Моя команда працює. Це цікаво. Чому ні?" — сказав Усик.

Також Олександр не проти спробувати себе у змішаних єдиноборствах зокрема під егідою UFC.

"Чому ні? Макгрегоре, камон. Хей, Гріша, я готовий до бою", — сказав Усик.

Нагадаємо, 27 липня, збірна України з футболу в межах Олімпіади-2024 у другому для себе поєдинку обіграла команду Марокко з рахунком 2:1. Вирішальний гол "синьо-жовті" забили в меншості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.07.2024 16:32