Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Відомий тренер розповів, який важковаговик нокаутує Усика

Тренер конголезького боксера надважкої ваги Мартіна Баколе Біллі Нельсон поділився думками щодо шансів свого підопічного проти чемпіонів світу у надважкому дивізіоні — Олександра Усика та Даніеля Дюбуа. Нельсон переконаний, що його підопічний нокаутує українського бійця.

Про це повідомляє Seconds Out.

Як нагадує видання, після успішного захисту титулу проти Дюбуа минулого року Усик вийшов на перший бій у суперважкій вазі за останні два десятиліття, зустрівшись із Тайсоном Ф'юрі та перемігши його на дистанції, ставши чемпіоном із чотирма поясами.

Через пункт контракту про реванш українець не зміг виконати свій обов'язковий виклик IBF та звільнив пояс, дозволивши Дюбуа піднятися. Молодий британець провів перший захист свого титулу в стилі, нокаутувавши Ентоні Джошуа за п'ять раундів перед рекордним натовпом "Вемблі".

Хоча у пари є плани на майбутнє, є багато претендентів, які перебувають у гарній формі та чекають на можливість поборотися за трон чи трони. Одним із таких людей є Мартін Баколе, який б'є у двері обома кулаками. В цей час номер один за версією WBA і замовлення на бій за обов'язковий слот IBF, конголезький важкоатлет, в теорії, буде мати можливість обирати чемпіонів.

Його тренер Біллі Нельсон повідомив Boxing Social, що результат буде таким самим, і він не має жодних сумнівів у цьому, враховуючи минулі спаринги.

"Усик не буде битися з Мартіном, і мене нітрохи не здивує, якщо Даніель піде, а не битиметься з Мартіном. Вони вже були на рингу. Мартін зупинить Усика і знищить Даніеля Дюбуа. І він також зупинив Усика, як він вам уже казав, хоч мене там не було. Але навіщо йому публічно виступати на Sky Sports і говорити, що він зупинив Усика, якщо він цього не робив? У будь-якому разі, який це був би фантастичний бій. Усик — номер один у світі не просто так", — сказав Нельсон.

Нагадаємо, поєдинок між українським чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі пройде 21 грудня цього року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Фаворитом протистояння є український боксер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.10.2024 16:55