Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Реванш Усик — Ф'юрі: букмекери визначили фаворита поєдинку

Поєдинок між українським чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі пройде 21 грудня цього року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Фаворитом протистояння є український боксер.

Як повідомляє Tribuna.com, на кону стоятимуть усі титули, якими володіє Усик.

Так, на думку букмекерів, українцю з високою ймовірністю вдасться вдруге перемогти Ф'юрі й захистити свої титули. Коефіцієнт на перемогу Усика становить 1,54, тоді, як на британця приймають ставки з коефіцієнтом — 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 16,00.

Зокрема, найбільш ймовірною є перемога українця за очками. Шанс на таке завершення поєдинку оцінюють з коефіцієнтом у 2,25. Перемога Усика нокаутом менш ймовірна й має коефіцієнт 4,50. Дострокова перемога британського важковаговика оцінена у коефіцієнт 4,10, а перемога за очками — 6,50.

Варто зауважити, що у ніч проти 19 травня 2024 року українець переміг британця роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) в головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді. Так, наприкінці дев'ятого раунду Усик серією ударів відправив суперника в нокдаун. Цією перемогою Олександр захистив пояси WBO, WBA, IBO та IBF, а також відібрав у Ф'юрі титул WBC. Зауважимо, що Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

До українця останнім "абсолютом" у надважкій вазі був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року. Британець здобув це звання, коли переміг Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. 

Нагадаємо, у ніч на 22 вересня володар поясу IBF Даніель Дюбуа провів титульний бій проти свого земляка з Великої Британії Ентоні Джошуа. Він захистив свій титул, відправивши опонента у нокаут у п'ятому раунді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.09.2024 05:18