Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Усик пояснив, хто йому допоможе перемогти у реванші з Тайсоном Ф'юрі

Український боксер Олександр Усик, який володіє поясами WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі, поділився думками про підготовку до реваншу з колишнім чемпіоном Тайсоном Ф’юрі. Наш земляк переконаний, що з Божою допомогою здолає британця.

Про це Усик розповів у коментарі YouTube-каналу Ready to Fight.

"Слухайте, після мого бою з Ф’юрі я відпочив, можливо, два-три тижні. Я щодня тренуюсь — кардіо, фізична підготовка та трошки боксу. Я тренуюся щодня, але не важко, один раз на день. Ми повертаємося до тренувального табору та починаємо важку підготовку — три тренування на день, спаринги, крос, баскетбол, басейн, сон та їжа", — сказав Усик.

Український боксер також спрогнозував, що станеться 21 грудня, коли він знову поб’ється з Тайсоном Ф'юрі.

"Ні, я поганий у прогнозах. З допомогою Бога я виграю", — додав Усик.

У травні 2024 року Олександр Усик провів бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф'юрі та переміг британця. Вже на 21 грудня заплановано реванш.

Також стало відомо, що Олександр Усик очолив рейтинг найвисокооплачуваніших спортсменів України, значно випередивши Олександра Зінченка (10 мільйонів) та Михайла Мудрика (6,6 мільйона доларів).

Раніше Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, WBC та IBO, поділився думками щодо своїх релігійних вподобань. Він, зокрема відповів на питання, чому не покинув Українську православну церкву московського патріархату.

Нещодавно Олександр Усик розпочав тренувальний табір перед реваншем проти колишнього чемпіона Тайсона Фʼюрі та опублікував цікаве відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.09.2024 08:57