Фото: Рixabay

Частину України уночі 11 травня накриють заморозки

Найближчої ночі в багатьох областях України знову ймовірні заморозки. Удень температура повітря становитиме +13...+16ºС. У Карпатах та на крайньому сході +9...+11ºС.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, уночі 11 травня дощів в Україні не передбачається, буде сухо та ясно. Проте вдень у східних областях, місцями у центральних та на півночі хмарність та вологість збільшаться, місцями пройдуть невеликі дощі. На сході очікують помірні опади. 

У Києві наступної ночі буде без опадів, а от вдень — подекуди хмарно. Невеликі дощі можливі лише в окремих районах. Температура повітря вночі +5ºС, вдень +15ºС.

"Завершення тижня — п'ятниця, субота й неділя відзначиться припиненням заморозків та відчутним потеплінням у денні години. Температура повітря вихідними підвищиться нарешті в більшості областей України й становитиме +17...+22ºС", — підсумувала Діденко. 

Нагадаємо, протягом тижня, 8-14 травня, через панування антициклону Tina над країнами Балтії та Фінською затокою погода в Україні суттєво не зміниться. Переважатимуть холодні погоді повітряні маси, періодичні дощі, місцями у супроводі гроз. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.05.2023 19:04