Фото: Puls Biznesu

"Чечня заслуговує на незалежність від РФ": гучна заява польського прем'єра

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький переконаний, що Росія є в'язницею для інших народів. Він сподівається, що Чечні вдасться стати незалежною від РФ.

Про це повідомляє le Figaro.

Моравецький заявив, що іншим народам у майбутньому вдасться звільнитись від Росії, адже вони перебувають там як "ув'язнені".

"Чечня може забрати свою незалежність. Є частини Росії, які є в'язницями для інших народів. Ці частини Росії можна було б звільнити, як, наприклад, Чечню. Вони могли б забрати свою незалежність. Вони століттями боролися за свою свободу, і останні кілька десятиліть вони боролися з великою мотивацією. Я вважаю, що ця країна заслуговує на свою незалежність", — заявив прем'єр Польщі.

Нагадаємо, днями секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що ЗСУ можуть завдавати ударів по військових цілях на території РФ. Жодних заборон від Заходу на це немає.

Також повідомлялось, що у четвер, 26 січня, до Польщі намагалися нелегально потрапити 46 осіб. Мігрантам спробували завадити прикордонники, однак правоохоронців закидали камінням.

Політика, 28.01.2023 15:28