Чоловік вчинив вбивство та намагався втекти в «ДНР»

13 ТРАВНЯ 2018 15:03

Неподалік КПВВ «Мар’їнка» затримано підозрюваного у вбивстві, який намагався втекти на окуповану територію.

На сайті Нацполіції зазначається, що зловмисник, який розшукувався поліцією Запоріжжя за вбивство, приїхав на Донеччину і намагався пішки, в обхід блокпостів, перетнути лінію розмежування. Чоловік планував сховатися від покарання на окупованій території. Підозрюваного затримали прикордонники під селищем Тарамчук та передали поліцейським.

«9 травня 45-річний мешканець Запорізької області спільно із своєю кумою та знайомим разом вживали алкоголь. Під час побутової сварки чоловік наніс потерпілому чисельні колото-різані рани. На ранок, помітивши, що поранений помер, нападник разом із родичкою втекли. Доїхавши до Харкова, втікачі дізналися, що їх розшукує поліція, тому жінка злякалася та вирішила повернутися додому», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що далі зловмисник поїхав на автобусі до Курахового, а звідти пішки планував потрапити на окуповану територію. Чоловіка затримали прикордонники біля с. Тарамчук. Він в обхід блокпостів рухався до Березового.

Наразі зловмисник знаходиться у Мар’їнському відділенні поліції. Сьогодні його буде передано правоохоронцям із Запорізької області. Затриманий притягується до відповідальності за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Події, 13.05.2018 15:03