Чоловік загинув в кімнаті страху в Гонконзі

18 ВЕРЕСНЯ 2017 14:06

У Гонконзі 21-річний чоловік загинув в кімнаті страху від удару механічною деталлю. Як повідомляють місцеві ЗМІ, під час проходження атракціону його задавила труна, передає TrueUA з посиланням на BBC  

Відвідувач по прізвищу Чен (його ім'я доки не називається) був знайдений без свідомості через п'ять хвилин після того, як зайшов в атракціон «Поховані живцем» в знаменитому гонконзькому парку розваг Ocean Park.   

Його доставили в лікарню, де він пізніше помер.  

Представники адміністрації парку стверджують, що інцидент стався, після того, як чоловік зайшов в закриту зону атракціону.   

Відвідувачам кімнати страху, створеної до щорічного фестивалю на честь Хелловіну, обіцяють, що ті «відчують себе похованими живцем, перш ніж вирватися з темної і жахливої могили».   

Повідомляється, гості повинні були сісти в каретку у вигляді труни і проїхати по атракціону, що включає, як мовиться в описі атракціону, «скелястий лабіринт з жахливими упирями».   

Чен був в групі відвідувачів, яким дали можливість випробувати атракціони до офіційного відкриття фестивалю, наміченого на 5 жовтня.   

Нині поліція веде розслідування, атракціон «Поховані живцем» закритий.

 

Світ, 18.09.2017 14:06