Чоловік зґвалтував та вбив 6-ти річну дівчинку, - прокуратура

15 ГРУДНЯ 2017 14:34

На Донеччині прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, яикй зґвалтував та вбив 6-річну дівчинку, повідомляє TrueUA.

Зазначається, що трагічна подія сталася 19 червня 2017 року у місті Гірник. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 33-річний чоловік, раніше судимий за крадіжку, зустрів на вулиці 6-річну дівчинку, яка погодилася на його пропозицію піти до нього додому та подивитися мультики. Згодом чоловік вирішив зґвалтувати дитину, однак вона почала кричати.

«З метою припинення опору, чоловік завдав дівчинці щонайменше 40 ударів у різні частини тіла та душив її подушкою, доки остання не знепритомніла. Після цього чоловік зґвалтував непритомну дитину природнім та неприроднім способами. Зрозумівши, що жертва може розповісти про його злочинні дії, нелюд продовжив душити її. Будучи не впевненим у настанні смерті безпорадної дитини, чоловік вдарив дівчинку у грудну клітину кухонним ножем, після чого переніс її тіло на територію покинутого будинку. Тіло дитини правоохоронці знайшли лише 26 червня у підвальному приміщенні вказаного домоволодіння», - повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

За скоєння особливо тяжких злочинів чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. Кримінальне провадження розглядається по суті у Селидівському міському суді.

Події, 15.12.2017 14:34