Чорноморець сенсаційно переміг Динамо в Одесі

16 ЖОВТНЯ 2017 14:49

Після сенсаційного матчу проти Зорі київське Динамо в 12 турі УПЛ грало проти Чорноморця. Одесити, що перебували на останньому місці, перемогли – 2:1. Хацкевич не взяв до Одеси дискваліфікованого Хачеріді та травмованого Віду, тому в центрі захисту з перших хвилин вийшли Кадар та Піваріч. Також в заявку не потрапив Дерліс Гонсалес. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Football 24.

Першими забили «моряки». На 14 хвилині Васін отримав пас з правого флангу та віддав пас на Ковальця. Кирило класно пробив у дальній кут – 1:0!

Через 7 хвилин лівий фланг гостей знову дозволив гравцю господарів прострілити. Передачу Васіна прийняв Хобленко та вдруге розстріляв Коваля.

На 33 хвилині Олександр Хацкевич замість непомітного Шепелєва в допомогу до Мбокані випустив Мораєса. На останніх секундах першого тайму бразильський нападник не реалізував найкращий момент Динамо – Гутор здійснив ефектний сейв.

На початку другого тайму Хацкевич кинув в бій Бєсєдіна, знявши Гусєва. Кияни створили кілька напівмоментів, але Буяльський, Мбокані та Піваріч не реалізували свої моменти.

На 70 хвилині Гармаша замінив форвард Кравець. Саме Артем на 78 хвилині ударом головою один гол сквитав, після чого шикарний момент не використав Мбокані. Чотири нападники не допомогли Динамо вирвати бодай нічию.

Дуель білоруських тренерів завершилася перемогою Дулуба. В киян залишається 24 бали, «моряки» набирають 9 та залишають останнє місце.

22 жовтня Динамо зіграє проти Шахтаря. Одесити зіграють проти Сталі.

Спорт, 16.10.2017 14:49